Varumärken

Vi har valt ut några av de bästa, proffesionella hudvårdsprodukterna på marknaden. Allt för att erbjuda dig som kund de skönaste, mest avkopplande behandlingarna men också de effektivaste som verkligen ger resultat. I  den klassiska jobbar vi med Bioline och Comfort zone, två Italienska märken med egen forskning som verkligen ligger i framkant med forskning. De är givetvis helt naturliga. I Derma cosmeceutical delen har vi Nimue och pH formula som med sina resultatinriktade behandlingar arbetar för bättre hudhälsa genom syror, enzymer mm  

Logotypen med sina klamrar – embracing hands – symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Ett trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el
  • www.comfortzone.it
Artdeco är en komplett makeup-serie som du kan skräddarsy efter dina behov. Artdeco presenterar regelbundet trendkolletioner som är noggrannt utvalda att matcha de senaste modetrenderna. Behållarna för ögonskuggor och rouge har alla magneter undertill så att du kan kombinera dina favoritfärger i Beauty-boxarna och byta ut dem som du önskar. Refill-förpackningar finns också för en mängd andra produkter. Pure Minerals Mineral make-up är mycket populär och är en av våra storsäljare.
  • www.artdeco.se
Kalahari – Är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter. Kalahari – Serien som har fångat Kalahariöknens dofter och hemligheter. Kalahari – En djup kunskap om naturens, växternas och beröringens helande kraft har smält samman till en unik produktserie som även erbjuder kropps- och ansiktsbehandlingar. Kalahari – En välgörenhetsorganisation som stöder ursprungsbefolkningen, Khoi San folket i Namibia, Botswana och Sydafrika. Kalahari – En unik spa-upplevelse
  • Besök www.kalahari.se
pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter. pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.
  • Besök webbsida
Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt märke för sina innovativa formula och spetsteknologi baserad på den effektiva kombinationen av exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. Som den främsta ledaren inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd. nimue produktbild De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, spetsteknologiska antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.
  • Besök webbsida
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  • Besök webbsida

Bli stamkund

och få bonus

Som stamkund hos oss ger vi dig 2% bonus på alla utförda behandlingar och köpta produkter. Då du samlat ihop till över 100.- i bonus skickar vi dig en bonuscheck att utnyttja vid nästa besök. Registrera dig på internetbokningen eller inne på salonen, Varmt välkommen!

Scroll to Top